SorgulayaBİLSEM eTwinning Projemiz Başladı

Okulumuzdan bir proje daha!

Okulumuzda yürütülmekte olan eTwinning projelerine bir yenisi daha eklendi. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sevinç ÖZDEMİR koordinatörlüğünde 8 Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeninin katılımı ile yürütülecek olan SorgulayaBİLSEM isimli projemizde Çocuklar için Felsefe Pedagojisi ile ilgili çalışmalar yürütülecek.

Projemizde öğrencilerimize daha fazla özerklik kazandırmak ve bu yönde gelişimlerini desteklemek amaçlanmaktadır. Çocukların eleştirel, yaratıcı, iş birliğine dayalı, özen gösteren düşünmeyi keşfetmelerini sağlayacak olan 'felsefe yapmayı' öğreten, 'Çocuklar için Felsefe' (P4C) etkinlikleri uygulanacak. Bu kapsamda projeye gönüllü katılım sağlayacak öğrencilerden soruşturma çemberi oluşturularak p4C oturumları gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

19.03.2021 1140

Okulumuzdan bir proje daha!