Kurumumuzun Avrupa Çapındaki Başarılarına Bir Başarı Daha Eklendi

Kurumumuzun Avrupa Çapındaki Başarılarına Bir Başarı Daha Eklendi

Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Öğrenme Laboratuvarı Uluslararası Öğrenme Laboratuvarları Ağı’na Katıldı

23.04.2024 37

Future Classroom Lab (FCL) Avrupa Okul Ağı tarafından yürütülen, merkezi Brüksel’de bulunan ve Avrupa genelinde 15 Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen bir eğitim projesidir. Proje kapsamında öğrenci ve öğretmen becerileri ve roller, öğrenme stilleri, öğrenme ortamlarının tasarımı, mevcut ve gelişmekte olan teknolojilerin eğitime entegrasyonu, eğitim senaryolarının yazımı ve uygulanması gibi birçok alanda çalışmalar yapılmaktadır.

Türkiye’de Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve proje kapsamında bugüne kadar Avrupa Okul Ağı tarafından belirlenmiş kriterleri karşılayarak akredite edilen halihazırdaki 38 okula kurumumuz Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi eklenmiştir.

Avrupa Okul Ağı tarafından Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Öğrenme Laboratuvarı adı altında akredite olan kurumumuzda FCL’nin üç ana bileşeni olan Öğrenme Alanları-Pedagoji-Teknoloji Entegrasyonu yaklaşımı çerçevesinde geleneksel dersliklerin yerini yeniden düzenlenmiş öğrenme ortamları almış olup öğrenme ve öğretme etkinliklerinde 21. yüzyıl becerilerinin dahil edildiği, eğitimde değişen stiller desteklenmektedir. 

 

https://fcl.eun.org/prof.-dr.-fahrettin-k%C4%B1rz%C4%B1o%C4%9Flu

23-04-202423-04-2024

İLETİŞİM

Adres:
ÖRNEK MAH. ŞHT.J.ER. MEHMET AYIRKAN SK. NO 29 MERKEZ / KARS DSİ Lojmanları Karşısı, Kafkas Harp Müzesi Yanı


Telefon
(474) 223 5675


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın