Ali Kasım BULUT - Müdür

27 Aralık 1984 ´te Kars´ın Akyaka İlçesi, Esenyayla Köyü´nde doğdum. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Eğitim

İlk ve Orta öğrenimimi Kars´ta tamamladım.

2002-2006 Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği Bölümünde ilk lisans eğitimimi tamamladım.

2007-2010 Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı, Eğitim Programları ve Öğretimi Alanında Yüksek Lisansımı tamamladım.

2013-2017 Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünü tamamladım.

Mesleki Tecrübe

2006-2007 yıllarında toplamda 9 ay ücretli öğretmenlik yaptım.

04 Ocak 2008´de sözleşmeli öğretmen olarak Kars Halefoğlu Köyü İlköğretim Okuluna atandım. Aynı yıl haziran ayında müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. 03 Mart 2009´da kadrolu öğretmen olarak atandım. 21 Eylül 2010 tarihine kadar aynı okulda Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundum.

21 Eylül 2010 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi, Projeler ekibinde tam zamanlı olarak görevlendirildim. Onlarca projede görev aldım.

Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmen seçimlerinde başarılı olarak 25 Ocak 2016 tarihinde Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım.

25 Eylül 2017 tarihinde Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezine kadrolu müdür yardımcısı olarak atandım.

25 Ocak 2016 tarihinden 21 Şubat 2018 tarihine kadar asli görevimi aksatmadan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörlüğü görevimi fahri olarak devam ettirdim.

21 Şubat 2018 tarihinde vekaleten, 01 Eylül 2019 tarihinde asaleten Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü görevine atandım ve halen bu görevi yürütmekteyim.

Hobilerim

Sporun hemen her alanıyla amatör olarak ilgilendim. Lisanslı olarak, voleybol, basketbol, futbol, badminton, masa tenisi branşlarıyla ilgilendim.

Tiyatro

Ortaokuldan itibaren tiyatro etkinliklerinde sürekli rol-görev aldım. 2011 yılı itibariyle 3 yıl süresince öğretmenlerce oluşturulan bir sivil toplum kuruluşunda tiyatro yönetmenliği yaptım. Yaklaşık 40 seans tiyatro oyununda yönetmenlik/oyunculuk yaptım.

Proje

Bir çok alanda ve bir çok hibeye-fona (Ulusal Ajans, MEB, Kalkınma Ajansı, SODES, TÜBİTAK, TEKNOFEST vb.) onlarca proje yazdım. Proje benim için bir yaşam biçimi haline geldi. Çünkü bir çok hayalin projelerle gerçekleştiğine defalarca şahit oldum...

(474) 223 5675 Eposta