Hand in Hand for a Better Environment

15.04.2024 18

Bu yıl da eTwinning projelerimiz devam ediyor. İngilizce öğretmenimiz Sevinç ÖZDEMİR tarafından öğrencilerimizle birlikte yürütülen “Hand in Hand for a Better Environment” adlı proje öğrencilerimizin çevre, hava, su, ışık ve ses kirliliği konusundaki farkındalıklarını arttırmayı hedeflemektedir. Proje ayrıca eTwinning’in doğal kazanımları olan Yabancı Dil ve WEB 2.0 araçlarının kullanılması becerilerinin geliştirilmesini desteklemektedir. Proje kapsamında öğrencilerimiz ‘Çevre’ konusunda içerik üretmekte ve proje ortakları okul öğrencileri ile çevre konulu paylaşım ve işbirliği yapmaktadırlar. “Hand in Hand for a Better Environment” projesi Türkiye ve Kuzey Makedonya okul ortaklığıyla yürütülmektedir.