Make The Environment Green Again

15.04.2024 18

Kurumumuzun eTwinning projelerine bir yenisi daha eklendi. İngilizce öğretmenimiz Sevinç ÖZDEMİR tarafından kurulan ve Destek grubu öğretmenimiz Öznur ULU’nun da üyesi olduğu “Make The Environment Green Again” adlı eTwinning projesi öğrencilerimizin çevre, hava, su, ışık ve ses kirliliği konusundaki farkındalıklarını arttırmayı hedeflemektedir. Projeler ayrıca eTwinning’in doğal kazanımları olan Yabancı Dil ve WEB 2.0 araçlarının kullanılması becerilerinin geliştirilmesini desteklemektedir. Projeler kapsamında öğrencilerimizle ‘Çevre’ konulu içerikler üretilmekte ve proje ortaklarıyla işbirlikçi çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Proje Türkiye-İspanya-Yunanistan ve Romanya okul ortaklarıyla yürütülmektedir.

Adres:
ÖRNEK MAH. ŞHT.J.ER. MEHMET AYIRKAN SK. NO 29 MERKEZ / KARS DSİ Lojmanları Karşısı, Kafkas Harp Müzesi Yanı